Mala Lapis Lazuli & Cuart Roz

240,00 lei

Availability: 1 în stoc

Categorie:

Lapis lazuli activeaza centrii celui de-al treilea ochi, ajutand la dezvoltarea intuitiei si ghidarea spirituala. Lapisul este o piatra a constientizarii vizuale, aducand informatii noi sub forma de imagini, nu cuvinte. Sporeste abilitatile intelectuale ajutand persoana sa devina un student sau profesor mai bun.
Lapis Lazuli este o piatra semipretioasa a elementului Vant, ce lucreaza predominant asupra celui de-al treilea ochi, cu efecte secundare (benefice) ce depind de insertiile minerale precum pirita. Pirita din interiorul lapis lazuli isi ofera asistenta pentru indeplinirea celor mai inalte idealuri ale persoanei. Incluziunile de calcit ajuta la curatarea sistemelor energetice ale corpului pentru a-l ajusta in vederea primirii unor energii spirituale mai inalte.

Cunoscut si sub denumirea “Piatra Iubirii”, Cuartul Roz este simbolul iubirii si frumusetii. Margele din cuart roz au fost gasite in zona Mesopotamiei (actualul Irak) ce dateaza inca din 7000 I.Hr., si se considera ca asiaticii si romanii ar fi primii care au folosit aceasta piatra. Romanii foloseau cuartul roz pentru a face sigilii, semn ca detineau anumite averi. Ei il considerau si ca o piatra cu puteri mari de vindecare. Egiptenii credeau ca acest cuart previne imbatranirea.

Piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite, este cristalul cel mai important pentru inima si chakra inimii, care va invata veritabila esenta a iubirii. Purifica si deschide inima pe toate planurile, induce o vindecare interioara profunda si dragostea de sine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mala Lapis Lazuli & Cuart Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart