Mala Hematit & Cristal de Stanca

200,00 lei

Availability: 1 în stoc

Categorie:

Civilizatiile grecesti si romane au folosit Hematitul pentru a crea accesorii ornamentale si, ca un fapt curios, si-au vopsit trupurile cu coloranti obtinuti din piatra zdrobita, crezand ca astfel vor deveni invincibili.

Hematitul era deosebit de popular in Evul Mediu si se credea ca acest cristal atrage pacea, siguranta si linistea sufleteasca.

Egiptenii credeau ca acest cristal confera o stare de buna dispozitie, calm, forta interioara si dorinta de reusita. Era folosit impotriva sangerarilor, crampelor si lipsei de energie.

In Egiptul Antic femeile gravide aveau obiceiul de a dormi cu Hematitul sub perna, deoarece credeau ca puterea pietrei era capabila sa le protejeze copiii, pentru a-i naste sanatosi.

De-a lungul anilor, cristalul a fost folosit si de oamenii care urmau sa participe la batalii. Pentru ei, piatra hematita le-a dat o putere mai mare si un sentiment de incredere. A fost un fel de protector in timpul razboaielor.

Identificarea pe planeta Marte a unor zone bogate in Hematit gri, minereu de baza al fierului, a dus la intarirea ipotezei ca in trecut pe planeta exista apa in stare libera.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mala Hematit & Cristal de Stanca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart