Mala Carneol, Citrin, Ochi de Tigru & Acvamarin

235,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Carneolul, numit si cornalina, este o piatra incarcata de vitalitate, o piatra a curajului, iar nuantele sale calde de rosu si portocaliu induc optimism si energie. Piatra sacra a tibetanilor, egiptenilor, musulmanilor si hindusilor, carneolul a fost si este venerat in toate aceste culturi pentru calitatile sale vindecatoare si spirituale.

Citrinul ofera persoanei care il poarta protectie, succes in afaceri, prosperitate, sanatate; despre el se spune ca este o piatra cu “lipici” la bani, a abundentei. Nu inmagazineaza energii negative si simbolizeaza regenerarea si noile inceputuri.

Nu e greu sa ne dam seama ca piatra ochi de tigru a fost numita asa datorita asemanarii ei uimitoare cu ochiul unui tigru frumos si fioros. Si, intr-adevar, cand te uiti la acele bijuterii din ochi de tigru, parca te-ai uita in ochiul unui tigru, ochi care arde cu o flacara galbuie. Ochiul de tigru le datoreaza atat acestei flacari sclipitoare, cat si liniilor multicolore galbene si maro-aurii care il strabat, efectul nemaipomenit pe care il exercita asupra oamenilor cu imaginatie bogata.

Maro-auriu, galben-auriu, cu dungi sidefate si sclipiri, mineralul neobisnuit a atras atentia omului din cele mai vechi timpuri. Succesul lui e explicat si de pretul relativ mic in comparatie cu rara lui frumusete si multiplelor nuante. De aceea, piatra ochi de tigru e folosita, din cele mai vechi timpuri si pana in zilele de azi pentru confectionarea suvenirelor, a accesoriilor, bijuteriilor de tot felul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mala Carneol, Citrin, Ochi de Tigru & Acvamarin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart