Mala Apatit, Piatra Lunii & Acvamarin

270,00 lei

Availability: 1 în stoc

Categorie:

Apatitul are proprietati ce favorizeaza inspiratia. Punct de interfata intre constiinta si materie, este o piatra de manifestare, ce promoveaza o atitudine umanitara, ce inclina spre a oferi ajutor. Desi este legat de vietile anterioare, apatitul este in armonie cu viitorul. El dezvolta
inclinatiile psihice si acordul spiritual, face meditatia mai profunda si favorizeaza comunicarea si modul de exprimare personal pe toate planurile.

Din punct de vedere psihologic, creste motivatia si face rezerve de energie. Induce caracterul manifest si linistea sociala, indemnand la extrovertire, anuland sentimentele de raceala si alienare. Absoarbe
negativitatea fata de sine si de altii. Util pentru copiii hiperactivi si autisti. Stimuland creativitatea si intelectul, apatitul elimina confuzia si favorizeaza accederea la informatia utila pentru binele individual si colectiv. Ajuta la imbogatirea bagajului de cunostinte si la aflarea adevarului, alunga supararea, apatia si mania, diminueaza iritabilitatea si invinge epuizarea emotionala. Eliberand energia in chakra radacina, risipeste frustrarea si asuma pasiunea fara culpabilitate.

Proprietatile pietrei lunii sunt numeroase. De cele „descoperite” in Antichitate si cele in care oamenii cred in prezent nu exista diferente foarte mari, acest lucru demonstrand cat de avansate erau civilizatiile care precedau lumea actuala.

Piatra lunii alba este considerata a avea cele mai multe proprietati benefice, printre ele numarandu-se urmatoarele: echilibrul si stabilitatea emotionala; puritatea; deschiderea catre nou; iubirea; speranta; optimismul; fertilitatea (aceasta proprietate dainuind din Antichitate cand pamantul era roditor); calmarea stresului si a somnului; ajutorul, sau mai bine zic, influenta pozitiva in luarea unor decizii.

Pe de alta parte, toate acestea pot fi potentate si de piatra lunii neagra si proprietatile sale deosebite. Aceasta aduce noroc, intelegere, sanatate, liniste si favorizeaza odihna. Fiind o piatra feminina, moonstone, are proprietati linistitoare si influenteaza in mod benefic psihicul. Avand in vedere ca stresul este una dintre cele mai frecvente probleme ale zilelor actuale, aceasta va avea un efect de calmare a laturii emotionale, asadar, este perfecta pentru tine daca ai nevoie de ajutor pe aceasta parte. Aceasta este vazuta la fel ca Luna, care este cunoscuta pentru efectul sau calmant si echilibrat, creand armonie si relaxare, iar daca seara iti place sa o privesti, se poate sa regasesti in interiorul tau aceasta stare.

Se spune ca in acest fel te vei simti si daca alegi sa porti piatra lunii. Mai mult de atat, aceasta te va ajuta sa te simti mai puternica si mai stabila din punct de vedere psihic, cu ajutorul sau putand lua decizii mult mai usor.

Daca ar trebui descrisa, se poate spune ca piatra lunii are foarte multe caracteristici ce influenteaza viata de zi cu zi a unei femei, in special, iar atunci cand este purtata, se considera ca aceasta poate ajuta o persoana sa treaca peste momentele dificile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mala Apatit, Piatra Lunii & Acvamarin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart